search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.07.2026 07:37
MENU CLOSE

Παντρεύεται η Τζένιφερ Άνιστον!

15.04.2015 14:43
Παντρεύεται η Τζένιφερ Άνιστον!  - Media

Η Τζένιφερ Άνιστον θα ντυθεί νυφούλα για δεύτερη φορά. 

Η Τζένιφερ Άνιστον παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle. H διάσημη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την γνωριμία της με τον αρραβωνιαστικό της Τζάστιν Θέρου και επιβεβαίωσε και τις φήμες για τον πολυσυζητημένο τους γάμο.

Η γνωριμία τους έγινε το 2008 μέσω του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ενώ η πρώτη της εντύπωση ήταν μέτρια για εκείνον. Η ίδια θυμάται πως όταν τον είδε σκέφτηκε: «Ωραίος αλλά πολύ κλειστός».

Η σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2012 όταν εκείνος χώρισε από την τότε σύντροφο του. «Για κάποιο λόγο τον είδα με διαφορετικά συναισθήματα από την στιγμή που ήταν διαθέσιμος και όχι δεσμευμένος» θυμάται η Άνιστον.

Όσον αφορά στον γάμο τους η ίδια επιβεβαίωσε: «Υπάρχει μεγάλη συζήτηση στο σπίτι μας αυτό το διάστημα. Το κάνεις και λες “όποιος θέλει ας το μάθει” ή προσπαθείς απελπισμένα να κάνεις την τελετή κρυφά απ’ όλους, αλλά δεν περνάς καλά γιατί αναγκάζεσαι να κρύβεσαι σαν τρελός. Μακάρι να μπορέσουμε να το κάνουμε χωρίς όλο αυτό το θόρυβο. Γίνεται. Όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.07.2026 07:37