search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:51
MENU CLOSE

Και το όνομα της «πριγκίπισσας του Κέιμπριτζ»… Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα

04.05.2015 14:32
«Χαμός» στη Βόρεια Καρολίνα: Βίαιες διαδηλώσεις μετά τη νέα δολοφονία Αφροαμερικάνου από αστυνομικούς (Photo-Video) - Media

Tα ονόματα της κόρης του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ που γεννήθηκε το Σάββατο αποκάλυψε σήμερα το Παλάτι

 

Tα ονόματα της κόρης του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ που γεννήθηκε το Σάββατο αποκάλυψε σήμερα το Παλάτι: Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα θα ονομαστεί η μικρούλα που θα φέρει τον τίτλο «Η Αυτής βασιλική υψηλότης πριγκίπισσα Σάρλοτ του Κέμπριτζ» και θα είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού της Κάρολο, τον πατέρα της Ουίλιαμ και το μεγαλύτερο αδελφό της πρίγκιπα Γεώργιο.

Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση έγινε μέσω ενός σύντομου μηνύματος που ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου διαμένουν οι γονείς της, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, στο Λονδίνο.

Τα ονόματα που επιλέχθηκαν αποτελούν έναν τριπλό φόρο τιμής: στον παππού της μικρής πριγκίπισσας, τον πρίγκιπα Κάρολο, τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Επιπλέον στην προγιαγιά της, τη βασίλισσα Ελισάβετ και στη μητέρα του Ουίλιαμ, Νταϊάνα, την «πριγκίπισσα του λαού» που σκοτώθηκε το 1997 στο Παρίσι, σε ένα τροχαίο δυστύχημα.

Το τελευταίο όνομα που επέλεξαν οι γονείς της πριγκίπισσας του Κέμπριτζ αντικατοπτρίζει την αγάπη του Ουίλιαμ προς τη μητέρα του που έχασε όταν ήταν έφηβος.

Τα ονόματα Σάρλοτ, Νταϊάνα και Ελίζαμπεθ ήταν μεταξύ των επικρατέστερων στα γραφεία των στοιχημάτων.

Η γέννηση της μικρής Σάρλοτ απέσπασε την προσοχή των Βρετανών από τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές που θα διεξαχθούν την 7η Μαΐου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:48