search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 14:44
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θ’ αφήσει

26.05.2015 12:01
Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θ

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει ν’ αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θ’ αφήσει. Δε γίνονται και τα δύο, δε γίνεται και Λαφαζάνης και Ευρώπη, δε γίνεται και Καμμένος και Ευρώπη. Δε γίνεται και Μπαλτάς και Ευρώπη». Αυτό επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων «Κύδων».

 

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει ν’ αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θ’ αφήσει. Δε γίνονται και τα δύο, δε γίνεται και Λαφαζάνης και Ευρώπη, δε γίνεται και Καμμένος και Ευρώπη. Δε γίνεται και Μπαλτάς και Ευρώπη». Αυτό επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων «Κύδων».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε, πως «δεν μπορεί μια κυβέρνηση να παίζει με την πιθανότητα της δραχμής». Η Ελλάδα» είπε, «εάν μπει σε εθνικό νόμισμα, θα μπει σε μια περιπέτεια ανάλογη της Μικρασιατικής Καταστροφής. Θα ζήσουμε ασπρόμαυρες συνθήκες».

Κατέστησε παράλληλα σαφές, ότι ενδεχόμενη σύγκρουση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σημαίνει πρακτικά πως την επόμενη ημέρα δεν θα υπάρχουν χρήματα για μισθούς και συντάξεις αφού ο Έλληνας θα χάσει τα 4/5 της αγοραστικής του δύναμης, και επανέλαβε ότι το Ποτάμι θα στηρίξει όποια συμφωνία φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, προκειμένου η χώρα να παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε τέλος, πως το Ποτάμι «θα κατέβει μόνο του στις επόμενες εκλογές», ξεκαθαρίζοντας πως «έχουμε τη δική μας πορεία» και τονίζοντας σε όλους τους τόνους ότι «δεν θα συμπορευθούμε και δεν θα γίνουμε σανίδα σωτηρίας ούτε για τη Νέα Δημοκρατία του παρελθόντος, ούτε βέβαια για το ΣΥΡΙΖΑ του παρόντος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 14:34