search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.08.2026 15:14
MENU CLOSE

Αμετάβλητος ο ELA για τις ελληνικές τράπεζες

26.06.2015 10:02
ΕΚΤ: Αυξάνει το QE κατά 500 δισ. ευρώ - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Αμετάβλητη στα σημερινά επίπεδα διατήρησε η ΕΚΤ τη χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών μέσω του Μηχανισμού Έκτακτης Ρευστότητας (ELA).

 

Αμετάβλητη στα σημερινά επίπεδα διατήρησε η ΕΚΤ τη χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών μέσω του Μηχανισμού Έκτακτης Ρευστότητας (ELA).

Συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ αποφάσισε σε σημερινή τηλεδιάσκεψη να διατηρήσει αμετάβλητο το όριο τουELA, για τρίτη συνεχή ημέρα, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΚΤ θα ξανασυνεδριάσει μέσα στις επόμενες 24 ώρες, εφόσον κριθεί αναγκαίο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.08.2026 15:13