search
ΔΕΥΤΕΡΑ 19.01.2026 17:20
MENU CLOSE

To μήνυμα Ξουλίδου προς Τσίπρα και Καμμένο: Ελάτε να ανατινάξουμε τη γέφυρα του Γοργοπόταμου

14.07.2015 08:44
Το λάθος που στοίχησε στη Ξουλίδου τη θέση στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ - Media

Σε… δυναμικές δράσεις καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου

 

Σε… δυναμικές δράσεις καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, λίγες ώρες πριν την ΚΟ των ΑΝΕΛ, όπου ελήφθη η ομόφωνη απόφαση να στηρίξουν την κυβέρνηση.

Στο λογαριασμό της στο Twitter τους κάλεσε να ενωθούν και να ανατινάξουν την γέφυρα του Γοργοπόταμου.

Αναλυτικότερα έγραψε:  

“Ελάτε να ανατινάξουμε ενωμένοι τη γέφυρα του Γοργοπόταμου. Είναι χειρότερα από την κατοχή του 41. ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ” 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.01.2026 17:20