Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μπισκοτάκια πολύ μαλακά, ανακατεμένα με τσιπς σοκολάτας, που τα πλάθουμε σε στρογγυλές μπαλίτσες για να απολαύσουμε πλούσια γεύση.
Μπισκοτάκια πολύ μαλακά, ανακατεμένα με τσιπς σοκολάτας, που τα πλάθουμε σε στρογγυλές μπαλίτσες για να απολαύσουμε πλούσια γεύση.
¾ φλ. βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
¾ φλ. καστανή ζάχαρη
¼ φλ. ζάχαρη
1 αβγό
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή 1 βανίλια
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. βανίλια πουτίγκα
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
1 πρέζα αλάτι
350 γρ. κομματάκια σοκολάτας
Στο μπολ του μίξερ σε υψηλή ταχύτητα, χτυπάμε το βιτάμ, τη ζάχαρη, το αβγό και τη βανίλια, για περίπου 5 λεπτά. Θέλουμε να αποκτήσει το μείγμα κρεμώδη υφή.
Προσθέτουμε το αλεύρι, τη πουτίγκα, τη σόδα και το αλάτι και χαμηλώνουμε την ταχύτητα. Ανακατεύουμε καλά για περίπου 1 λεπτό.
Προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.
Παίρνουμε κομματάκια ζύμης με το χέρι και τα πλάθουμε με σε μπαλίτσες.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στον αέρα, στους 160ο C, για περίπου 10 λεπτά.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.