search
ΤΡΙΤΗ 11.11.2025 23:59
MENU CLOSE

Αμυράς: Πόσο κοστίζει το κανάλι της Βουλής;

15.10.2015 12:17
Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Γιώργος Αμυράς - Media

Τα οικονομικά στοιχεία της τηλεόρασης της Βουλής ζητεί ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Σώματος, Νίκο Βούτση.

 

Τα οικονομικά στοιχεία της τηλεόρασης της Βουλής ζητεί ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Σώματος, Νίκο Βούτση.

Ο κ. Αμυράς επανέρχεται για τρίτη φορά, εντός του τελευταίου εξαμήνου, στο θέμα και κάνει λόγο για «ακατανόητη» άρνηση της τέως προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου, να απαντήσει σε δύο σχετικές επιστολές «παρότι η ίδια είχε δεσμευτεί γι’ αυτό από το βήμα της Βουλής».

Ο βουλευτής του Ποταμιού ζητά από τον κ. Βούτση να κατατεθούν τα οικονομικά στοιχεία, το οργανόγραμμα, τα είδη συμβάσεων εργασίας, κ.λπ. και τον καλεί να ενημερώσει το Σώμα για τις προθέσεις και τα σχέδιά του σχετικά με τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, ενόψει, μάλιστα, της κατάθεσης από την πλευρά της κυβέρνησης του νομοσχεδίου για την αδειοδότηση των καναλιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.11.2025 23:54