search
ΠΕΜΠΤΗ 09.04.2026 07:09
MENU CLOSE

To παράπονο του Βαρουφάκη για την «Αυγή»: Δεν μου πληρώνουν ούτε το ταξί

21.10.2015 08:12
To παράπονο του Βαρουφάκη για την «Αυγή»: Δεν μου πληρώνουν ούτε το ταξί - Media

Ενοχλημένος με το δημοσίευμα της «Αυγής», σύμφωνα με το οποίο αμείβεται με 55.000 ευρώ για κάθε ομιλία του, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

 

Ενοχλημένος με το δημοσίευμα της «Αυγής», σύμφωνα με το οποίο αμείβεται με 55.000 ευρώ για κάθε ομιλία του, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Όπως είπε στον «Βηματοδότη», από τη Μαδρίτη όπου βρίσκεται, «Ως τώρα από τότε που έφυγα από την κυβέρνηση έχω κάνει 10 ομιλίες και 30 διαλέξεις. Και εισέπραξα για όλες περί τα 1.100 ευρώ. Ούτε τα ταξί μου δεν πληρώνουν. Τι είναι αυτά που έγραψαν ότι παίρνω για κάθε ομιλία μου 55.000 ευρώ…». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.04.2026 07:00