search
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.11.2025 16:01
MENU CLOSE

Μπισκότα εσπρέσο

11.01.2016 08:43
mpiskota_espreso.jpg

Όσοι αγαπούν τον καφέ εσπρέσο, θα τα λατρέψουν.

 

 

Όσοι αγαπούν τον καφέ εσπρέσο, θα τα λατρέψουν.

1 κουταλιά της σούπας καφέ εσπρέσο (υγρή μορφή καφέ)

1/3 κούπα κακάο

1 2/3 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Μισή κούπα ζάχαρη

1 βανίλια

1 κούπα ανάλατο βούτυρο

1 πρέζα αλάτι

Άχνη ζάχαρη

 

Χτυπάμε στο μίξερ για τρία λεπτά το βούτυρο με τη ζάχαρη, να ασπρίσει και έπειτα προσθέτουμε και τη βανίλια. Ρίχνουμε τον καφέ, τα κακάο, το αλεύρι και το αλάτι κι ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σχηματίζουμε από τη ζύμη με τα χέρια τα μπισκότα μας και τα τοποθετούμε σε ταψάκι ή αντικολλητικό χαρτί, πάνω στη λαμαρίνα του φούρνου, αφήνοντας μικρό κενό μεταξύ τους.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για ένα τέταρτο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.11.2025 16:01