Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τόσο απλό και ταπεινό φαγητό αλλά συνάμα πεντανόστιμο και με μηδέν βαθμό δυσκολίας.
Τόσο απλό και ταπεινό φαγητό, αλλά συνάμα πεντανόστιμο και με μηδέν βαθμό δυσκολίας.
1 κιλό πατάτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
λάδι
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
Αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουτί ψιλοκομμένες ντομάτες
μαϊντανό
1 δάφνη
λίγο μπαχάρι
Κόβουμε τις πατάτες σε κομμάτια (όπως όταν τις κόβουμε για το φούρνο), ρίχνουμε το λεμόνι και τις ανακατεύουμε.
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε λίγο να βράσει.
Προσθέτουμε τις πατάτες, τον μαϊντανό και τα υπόλοιπα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.
Εάν οι ντομάτες δεν έχουν πολύ ζουμί, προσθέτουμε και λίγο νερό, όχι πολύ όμως, ίσα να φτάνει να βράσουν οι πατάτες.
Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν (περίπου 40′, ανάλογα με το μέγεθος της πατάτας).
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.