search
ΠΕΜΠΤΗ 25.06.2026 03:28
MENU CLOSE

Τρίκαλα: 15χρονος πέθανε μετά από ξαφνική αδιαθεσία

03.03.2016 08:54
Τρίκαλα: 15χρονος πέθανε μετά από ξαφνική αδιαθεσία - Media

Μια ξαφνική αδιαθεσία, έκοψε το νήμα της ζωής του 15χρονου Χαρίλαου Αθανασίου το μεσημέρι της Τετάρτης.

 

Μια ξαφνική αδιαθεσία, έκοψε το νήμα της ζωής του 15χρονου Χαρίλαου Αθανασίου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr o νεαρός επέστρεψε από το σχολείο του και μετά το μεσημεριανό φαγητό, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι Ιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του ανήμποροι να βοηθήσουν.

Η νεκροψία-νεκροτομή που διατάχθηκε, θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του, ενώ απαρηγόρητοι είναι ο πατέρας και η αδερφή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.06.2026 02:47