search
ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 23:37
MENU CLOSE

«Χοντραίνει» η κόντρα κυβέρνησης και ΝΔ-«Να δημοσιοποιήσει ο Κ. Μητσοτάκης το πόθεν έσχες του» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

05.04.2016 19:08
«Χοντραίνει» η κόντρα κυβέρνησης και ΝΔ-«Να δημοσιοποιήσει ο Κ. Μητσοτάκης το πόθεν έσχες του» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ - Media

Ρελάνς του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

«Ζητήσαμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απολύσει από λογογράφο του, τον κ. Ψυχάρη, αλλά αυτός φαίνεται ότι τον προσέλαβε να γράφει τις ανακοινώσεις του κ. Κουμουτσάκου. Με την ουσία του αστείου σημερινού δημοσιεύματος των «Νέων» δε θα ξανασχοληθούμε. Οι δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργού είναι καθαρές, δημόσιες και έχουν εγκριθεί από ορκωτούς λογιστές. Όποιος θέλει να τις ερευνήσει δεν έχει παρά να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία» αναφέρει απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Η ΝΔ όμως, που καταπίνει αμάσητες τις εξωχώριες δραστηριότητες Παπασταύρου, αλλά διυλίζει τα στημένα δημοσιεύματα πανικόβλητων εκδοτών μας προκαλεί. Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα το δικό του πόθεν έσχες, προκειμένου να διαπιστώσει το πανελλήνιο εάν οι εταιρείες στις οποίες συμμετείχε η σύζυγός του με τον κ. Παπασταύρου (του Παναμά, βεβαίως – βεβαίως) είναι και αυτές δηλωμένες» καταλήγει η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 23:29