search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 00:56
MENU CLOSE

«Εμείς σκοτώσαμε τον Κένεντι», απαντά στο «Πρώτο Θέμα» ο ΣΥΡΙΖΑ (Photo)

17.04.2016 15:40
Το ταξίδι της Τζάκι στην Ελλάδα συνοδεία μυστικών πρακτόρων- Ο Κένεντι διέταξε να την παρακολουθούν για να μην συναντηθεί με τον Ωνάση - Media

Με μια επιθετική όσο και ειρωνική ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στο πρωτοσέλιδο του «Πρώτου Θέματος», συνεχίζοντας την κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και εφημερίδας.

 

Με μια επιθετική όσο και ειρωνική ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στο πρωτοσέλιδο του «Πρώτου Θέματος», συνεχίζοντας την κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και εφημερίδας.

«Η ναυαρχίδα του κίτρινου τύπου μας έχει συνηθίσει σε εκστρατείες λάσπης και συκοφαντιών εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Στο σημερινό φύλλο της σπατάλησε σελίδες επί σελίδων για την κακότεχνη συγγραφή ενός ψευτο-αστυνομικού ρεπορτάζ» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για το σημερινό ρυπαρογράφημα, όπως το χαρακτηρίζει του “Πρώτου Θέματος”.

«Περιμένουμε με αγωνία, στο προσεχές μέλλον, νέα «αποκαλυπτικά» άρθρα σχετικά με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του Τζ. Φ. Κένεντι» καταλήγει με νόημα.

Το επίμαχο πρωτοσέλιδο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 00:52