search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:35
MENU CLOSE

«Στην παρανομία» επιδιώκουν να βγάλουν το sexting Ελβετοί βουλευτές

17.06.2016 18:44
Γυναίκα δεσμοφύλακας έκανε τηλεφωνικό σεξ με κρατούμενο και λίγο έλειψε να χάσει τη δουλειά της  - Media
 
Στον… ποινικό κώδικα επιδιώκουν να εντάξουν Ελβετοί βουλευτές το sexting, δηλαδή, την αποστολή μηνυμάτων με… πονηρές φωτογραφίες και βίντεο.
 
Οι εισηγητές της πρότασης στο κοινοβούλιο της χώρας υποστήριξαν ότι το sexting έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας μεταξύ των εφήβων της χώρας και ότι οι νόμοι περί πορνογραφίας δεν επαρκούν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Η πρόταση αυτή υποστηρίχθηκε από την πλειοψηφία των βουλευτών και πλέον οδηγείται προς συζήτηση στη Γερουσία της χώρας.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014 ένας 22χρονος άνδρας είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 4,5 χρόνων για αποστολή μηνυμάτων με «άσεμνο» περιεχόμενο, ενώ γραμματέας του ελβετικού κοινοβουλίου απολύθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι ανέβαζε στο Twitter γυμνές φωτογραφίες της, κάποιες ακόμα και μέσα από το κοινοβούλιο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34