search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:12
MENU CLOSE

Με ποδοσφαιρικούς όρους ο Λίνεκερ τα «’χωσε» για Φάρατζ και Brexit

24.06.2016 08:49
Απίστευτη ατάκα Λίνεκερ για τους ημιτελικούς: Δεν το πιστεύω! - Media

Λίγες ώρες πριν γίνουν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα για το βρετανικό δημοψήφισμα ο γνωστός Βρετανός ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής αθλητικών ειδήσεων Γκάρι Λίνεκερ χρησιμοποίησε ποδοσφαιρικούς όρους για να τα “χώσει” στον Άγγλο δεξιό ευρωσκεπτικιστή, Νάιτζελ Φάρατζ, με αφορμή τις συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του. 
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ο Φάρατζ θα είναι πάντα ένα αρχ@@@@»

Λίγο μετά την ανάγνωση των πρώτων αποτελεσμάτων που έβλεπαν 50-50 και θρίλερ στην εκλογική διαδικασία, θυμήθηκε τους… Γερμανούς:

«Υπάρχει ντέρμπι στο δημοψήφισμα. Εάν έχουμε 50-50 πάει στα πέναλτι; Εαν ναι, μπορούμε να φωνάξουμε μερικούς Γερμανούς;». 

Τρεις ώρες αργότερα και με τη Βρετανία να φαντάζει πιο κοντά στην έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του, γράφοντας:

«Λείπεις μερικές ώρες και κοίτα τι έγινε. Τί πήγαμε και κάναμε;». 

Και ολοκλήρωσε το συλλογισμό του με την εξής τοποθέτηση: «Δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες. Δεν είναι ώρα για διαίρεση. Δεν είναι ώρα για μίσος. Είναι ώρα για αλλαγή. Ώρα για ηρεμία. Ώρα για την ιστορία».

 

Πηγή: goal.com.cy 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:11