search
ΠΕΜΠΤΗ 04.12.2025 05:01
MENU CLOSE

Δραματική η κατάσταση στην αγορά – Πώς το «φέσι» φέρνει… λουκέτα

16.07.2016 16:25
Δραματική η κατάσταση στην αγορά - Πώς το «φέσι» φέρνει... λουκέτα - Media

Με μορφή επιδημίας φαίνεται πως μεταδίδεται από κρίκο σε κρίκο της παραγωγικής αλυσίδας, η «μόλυνση» κάθε επιχείρησης, που αναγκάζεται να βάλει λουκέτο. Το «φέσι» που αφήνει πίσω της σε προμηθευτές, τράπεζες, Δημόσιο, λειτουργεί σε βάθος χρόνου και απειλεί να δημιουργήσει έναν νέο γύρο πτωχεύσεων… Οι αριθμοί το αποδεικνύουν.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, οι βεβαιωθείσες οφειλές προς προμηθευτές, δημόσιο και εργαζόμενους μόλις 196 πτωχευμένων επιχειρήσεων εκτοξεύθηκαν στα 1,807 δισ. ευρώ το 2014, από 699,8 εκατ. ευρώ το 2013 (αύξηση 158%)!

 

Διαβάστε περισσότερα στο: economy365.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.12.2025 03:04