search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.08.2026 10:35
MENU CLOSE

Ρίο 2016: Πρόκριση στον ημιτελικό για την ελληνική τετράκωπο

09.08.2016 05:42
Ρίο 2016: Πρόκριση στον ημιτελικό για την ελληνική τετράκωπο  - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Η ελληνική τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου έγινε το τρίτο πλήρωμα της χώρας μας που εξασφάλισε απευθείας πρόκριση στη δωδεκάδα, της Ολυμπιακής Ρεγκάτας, του Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι Γιάννης Χρήστου, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Διονύσης Αγγελόπουλος ξεκίνησαν από τη διαδρομή 1 της 3ης προκριματικής σειράς και τερμάτισαν δεύτεροι (5.59.65), πίσω από το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, τους Βρετανούς Αλεξ Γκρέγκορι, Μοχάμεντ Σμπι, Τζορτζ Νας και Κωνσταντίνο Λουλούδη (5.55.59). Την πρόκριση ως 3οι εξασφάλισαν και οι Γάλλοι, Μπενζαμίν Λανγκ, Μικαέλ Μαρτέ, Βαλεντίν Ονφρουά και Θεοφίλ Ονφρουά (6:00.72), ενώ σε επαναληπτικό θα αγωνιστούν οι Ντέιβιντ Χαντ, Τζόναθαν Αλαν Σμιθ, Βίνσεντ Μπριτ και Τζέικ Μίλτον Γκριν από τη Νότια Αφρική. 

 Ήδη, τα ελληνικά κουπιά είχαν εξασφαλίσει δύο απευθείας προκρίσεις στη δωδεκάδα, με το διπλό σκιφ γυναικών και την τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών των ανδρών. Οι Κατερίνα Νικολαϊδου/Σοφία Ασουμανάκη (διπλό σκιφ) και η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών των ανδρών (Ντούσκος, Γιάνναρος, Πέτρου, Μαγδανής) που εξασφάλισαν την απευθείας πρόκριση στη δωδεκάδα την 1η ημέρα (Σάββατο, 6/8), αγωνίζονται ξανά την Τρίτη 9 Αυγούστου, με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.08.2026 10:29