search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 05:35
MENU CLOSE

Άνοιξε τρύπα στο δρόμο και … βούλιαξε λεωφορείο (Photos – Video)

30.08.2016 07:50
Άνοιξε τρύπα στο δρόμο και ... βούλιαξε λεωφορείο (Photos - Video) - Media

Σε περιπέτεια φαίνεται πως εξελίχθηκε το πρωινό δρομολόγιο του αστικού ΚΤΕΛ σε λεωφόρο του Ηρακλείου.  Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ το λεωφορείο κινούνταν στο δρόμο, υποχώρησε το οδόστρωμα με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να «βουλιάξει».

Από την καθίζηση του οδοστρώματος προκλήθηκαν ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης καθώς έσπασε ένας αγωγός με αποτέλεσμα ο δρόμος να πλημμυρίσει από νερά.

Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία και ομάδες τεχνικών των αρμόδιων υπηρεσιών σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο δρόμο.

 

Πηγή: cretalive.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 05:35