Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Επανήλθε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και του κουμπάρου του Χρήστου Καλογρίτσα ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι ο επιχειρηματίας θα πρέπει να διαλέξει: ή την ιδιότητα του ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού ή την ιδιότητα του εργολήπτη δημοσίων έργων.
Από το Λονδίνο όπου βρίσκεται, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε: «Αν αποδείξει ότι έπαψε να είναι εργολάβος ή ότι έχει σταματήσει το σπορ ή αν περάσει τον έλεγχο Πόθεν Έσχες τότε καλώς να πάρει την άδεια».
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει τα χρήματα για να αποκτήσει την τηλεοπτική άδεια, αλλά εξέφρασε αμφιβολίες εάν θα περάσει τον έλεγχο του Πόθεν Έσχες.
Σε ό,τι αφορά τον ίδιο επισήμανε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την κυβέρνηση για το ζήτημα, όπως τον καλεί η ΝΔ.
«Πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να παραιτηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος (σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και συνεταίρος του κ. Καλογρίτσα)» σημείωσε.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.