search
ΚΥΡΙΑΚΗ 08.02.2026 09:15
MENU CLOSE

Λ. Νικολοπούλου: Σπιλώνουν εμένα, πραγματικός στόχος ο Στουρνάρας

22.09.2016 14:59
Σκληρή απάντηση της συζύγου του Γ. Στουρνάρα για εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση Novartis - Media
 
Μετά τον ίδιο τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, παρέμβαση έκανε και η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου κάνοντας λόγο για εκστρατεία σπίλωσης που έχει ως πραγματικό στόχο τον σύζυγό της. 
 
Σε δήλωσή της η κ. Νικολοπούλου μιλά «απροκάλυπτη και συστηματική προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για δήθεν κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά και διαπλεκόμενη λειτουργία από μια εταιρεία με ιστορία οκτώ χρόνων. Μια εταιρεία με καθ’ όλα σύννομη δραστηριότητα που έχει καταξιωθεί στο χώρο της, όπως αποδεικνύεται από τη διαχρονικότητά της, τα οικονομικά της μεγέθη και την εμπιστοσύνη των πελατών της».
 
«Με τέτοιες εκστρατείες σπίλωσης μια καθ’ όλα βιώσιμη και αναγνωρισμένη επιχείρηση καταρρακώνεται δημόσια και οδηγείται σε κατάρρευση και τελικά κλείσιμο» σημειώνει, τονίζοντας ότι «όλα αυτά αποσκοπούν στην πολιτική δίωξη ενός τρίτου προσώπου, κατά την πάγια τακτική των συκοφαντών να πλήττουν έμμεσα τον στόχο τους προσβάλλοντας τα πρόσωπα οικείων του. Η πολιτική σκοπιμότητα του δημοσιεύματος είναι προφανής: από τις δεκάδες συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επιλέγονται μόνο αυτές που αφορούν την εταιρεία Mindwork Business Solutions για δημόσια διαπόμπευση και σπίλωση. Το βασικό ζητούμενο είναι ποιος είναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας».
 
Στην ανακοίνωσή της η κ. Νικολοπούλου δηλώνει πρόθυμη για όποιον έλεγχο από τις αρχές ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί νομικά προκειμένου να απαντήσει «στον πόλεμο διαρκείας» εις βάρος της.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 08.02.2026 09:14