search
ΤΡΙΤΗ 31.03.2026 13:09
MENU CLOSE

Στη Κω Βρετανοί αστυνομικοί για την αναζήτηση του μικρού Μπεν – Σε δυο περιοχές οι εκσκαφές (Photos)

26.09.2016 06:17
Η οργή της μητέρας του Μπεν για τη θεωρία των Ελλήνων αστυνομικών - Media

 

Προετοιμασμένοι για το χειρότερο είναι οι Βρετανοί αστυνομικοί που βρίσκονται στο νησί της Κω και θα ξεκινήσουν, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης, την εκσκαφή για να εντοπίσουν ίχνη του μικρού Μπεν.

Η αναζήτηση θα γίνει στο σημείο, όπου σύμφωνα με τις τελευταίες μαρτυρίες, ο μικρός Μπεν, χτυπήθηκε από σκαπτικό μηχάνημα και έχασε τη ζωή του πριν από 25 χρόνια.

Η Βρετανική αστυνομική αποστολή θα ξεκινήσει να σκάβει στο σημείο δίπλα στο σπίτι όπου τον είδαν για τελευταία φορά. Προηγήθηκαν έρευνες στην περιοχή, «σκαναρίστηκε» με drones και ελέγχθηκε και το έδαφος.

Όμως η αστυνομία έχει αναφέρει ότι η διαδικασία θα είναι επίπονη και θα καθυστερήσει καθώς τα πρώτα αποτελέσματα δεν αναμένονται νωρίτερα από 12 ημέρες.

Η μητέρα του μικρού Μπεν, δήλωσε ότι ούτε στους χειρότερους εφιάλτες θεωρούσε το γιο της νεκρό, μέχρι τώρα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής των ερευνών ανέφερε ότι υπάρχει σχεδιασμένη επιχείρηση σε δύο περιοχές του νησιού. Η νέα έρευνα στηρίχθηκε σε μαρτυρία που ανέφερε ότι ο 21 μηνών Μπεν μπορεί να πέθανε κοντά σε σπίτι σε αγρόκτημα που ανακαίνιζαν οι παππούδες του το 1991. Σύμφωνα με τη μαρτυρία ο Μπεν χτυπήθηκε από εκσκαφέα ενός Έλληνα που καθάριζε την περιοχή.

Ο οδηγός του εκσκαφέα πέθανε από καρκίνο τον περασμένο χρόνο, μήνες πριν από την άφιξη των αστυνομικών στο νησί για την επανάληψη των ερευνών. Αλλά η γυναίκα του οδηγού του εκσκαφέα αρνείται τους ισχυρισμούς ότι ο άνδρας της σκότωσε σε δυστύχημα το αγόρι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 31.03.2026 13:09