search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.11.2025 13:51
MENU CLOSE

Προσλήψεις στην ΕΡΤ με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα ζητά η ΕΣΗΕΑ

13.10.2016 16:15
ΕΣΗΕΑ: Τιμά και συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας  - Media

 

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών, με αφορμή τις συζητήσεις για τις εργασιακές σχέσεις στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τη λειτουργία της, με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι παραμένουν ανυποχώρητοι στις διεκδικήσεις τους, όπως έχουν διατυπωθεί.

Η απαίτηση για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας παραμένει μείζον θέμα, τονίζει η ΕΣΗΕΑ, και αυτό ισχύει για παλιούς και νέους εργαζόμενους.

Η ΕΣΗΕΑ, επισημαίνει επίσης, ότι σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιεί διαδικασίες για δημοσιογράφους δύο ταχυτήτων στην ΕΡΤ και διαφωνεί ακόμη και με το ενδεχόμενο περιορισμού των εσόδων της (μέσω της διαφήμισης), γεγονός που δημιουργεί κινδύνους για επιστροφή σε πρακτικές και πολιτικές που η κοινωνία και ο κλάδος έχουν καταδικάσει, καταλήγει η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.11.2025 13:51