search
ΠΕΜΠΤΗ 06.11.2025 20:33
MENU CLOSE

Βούτσης: «Αύριο το βράδυ, θα ξέρουμε τι θα γίνει αύριο»

30.10.2016 11:25
Βούτσης: «Αύριο το βράδυ, θα ξέρουμε τι θα γίνει αύριο» - Media

Με τη φράση «αύριο το βράδυ, θα ξέρουμε τι θα γίνει αύριο» απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, στην ερώτηση δημοσιογράφου τι περιμένει να γίνει αύριο στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, με θέμα τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ύστερα και από την πρόταση της κυβέρνησης να είναι ο Βύρωνας Πολύδωρας υποψήφιος για τη θέση του προέδρου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης για την επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, στις 30 Οκτωβρίου του 1944, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Βούτση αν υπάρχει συναίνεση στο πρόσωπο του κ. Πολύδωρα. Εκείνος απάντησε: «Υπάρχει συναίνεση στην ανασύσταση της συλλογικής μνήμης και την ανάγκη ανασύστασης του κοινωνικού ιστού μετά τόσα χρόνια επώδυνων πολιτικών, για να βγούμε από την κρίση. Αυτά μετράνε τώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.11.2025 20:32