Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Καρδιακή προσβολή υπέστη πιλότος στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης λίγο πριν από την απογείωση του αεροσκάφους, κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης, με προορισμό το Άμστερνταμ.
Ο πιλότος ένιωσε αδιαθεσία και σώθηκε, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του πληρώματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.
Ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου, που μετέφερε 128 επιβάτες, οδήγησε το αεροσκάφος πίσω στην πύλη.
Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να απογειωθεί στις 5 το απόγευμα αλλά εξαιτίας της κατάστασης ακυρώθηκε. Οι επιβάτες έκαναν εκ νέου τις κρατήσεις των εισιτηρίων τους.
Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας, δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης στον αεροδιάδρομο, της πτήσης για Άμστερνταμ, ο πιλότος δεν ένιωσε καλά και το προσωπικό με τη βοήθεια ενός επιβάτη αντιμετώπισαν το περιστατικό. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή του είναι σταθερή».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.