search
ΠΕΜΠΤΗ 02.10.2025 06:40
MENU CLOSE

Συρία: Τουλάχιστον 25.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από το Χαλέπι

20.12.2016 10:13
Συρία: Τουλάχιστον 25.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από το Χαλέπι - Media

Περίπου 25.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τον ανταρτοκρατούμενο θύλακο του Χαλεπίου από την Πέμπτη, 15.000 που απομακρύνθηκαν τη Δευτέρα (χθες) και 10.000 που απομακρύνθηκαν την Πέμπτη, δήλωσε σήμερα η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού.

Ομάδες της ΔΕΕΣ και της Συριακής Αραβικής Ερυθράς Ημισελήνου, που ηγούνται των απομακρύνσεων των αμάχων, «εργάζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας» της Δευτέρας, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς εκπρόσωπος της ΔΕΕΣ, η Κρίστα Άρμστρονγκ.

«Χιλιάδες» άλλοι περιμένουν ακόμη να απομακρυνθούν από τον τομέα αυτόν της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Συρίας, σύμφωνα με την Ίνγκι Σέντκι, εκπρόσωπο της ΔΕΕΣ που μιλούσε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.10.2025 06:03