Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google
Τουλάχιστον 23 είναι οι νεκροί από τη φωτιά που ξέσπασε σε φεριμπότ που έπλεε σήμερα στα ανοιχτά της Τζακάρτας, πρωτεύουσας της Ινδονησίας.
Από τη φωτιά, τραυματίστηκαν άλλοι 20 επιβαίνοντες στο φεριμπότ, με το συνολικό αριθμό των επιβατών, να πλησιάζει τους 200, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, Xinhua που επικαλείται τις δηλώσεις ενός αξιωματούχου, αλλά κι ενός διασώστη.
Πέρα από τους νεκρούς και τους τραυματίες, αγνοούνται 17 από τους επιβαίνοντες στο φεριμπότ, ενώ το σκάφος, έχει τώρα ρυμουλκηθεί σε λιμάνι που βρίσκεται κοντά στην Τζακάρτα.
“Συνολικά 23 πτώματα ανασύρθηκαν από το πλοίο, ενώ κάποια από αυτά, είχαν απανθρακωθεί. Τα πτώματα μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό νοσοκομείο στην Τζακάρτα,” δήλωσε τηλεφωνικά ο Χέντρα Σαντιρμάν, επικεφαλής του γραφείου Επιχειρήσεων Διάσωσης στην Τζακάρτα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.