search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.07.2026 00:14
MENU CLOSE

Γαλλία: Αυξημένη η προσέλευση στις κάλπες για την επιλογή Αμόν ή Βαλς

29.01.2017 14:33
Γαλλία: Αυξημένη η προσέλευση στις κάλπες για την επιλογή Αμόν ή Βαλς - Media

 

Περισσότεροι από 500.000 ψηφοφόροι είχαν λάβει μέρος έως τη μία (ώρα Ελλάδας) στον δεύτερο γύρο των προκριματικών εκλογών για την επιλογή του υποψηφίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές, περισσότεροι απ΄ό,τι το αντίστοιχο χρονικό διάστημα στον πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής, ανέφεραν οι διοργανωτές.

Ειδικότερα, τουλάχιστον 567.000 άνθρωποι είχαν ψηφίσει στο 75% των εκλογικών τμημάτων που ανέφεραν στοιχεία προσέλευσης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Κριστόφ Μπορζέλ.

Την ίδια περίοδο τουλάχιστον 400.000 ψηφοφόροι είχαν ψηφίσει την περασμένη εβδομάδα, αν και ο αριθμός αυτός αντιστοιχούσε μόνο στο 63% των εκλογικών τμημάτων.

Ο Μπορζέλ είπε πως τα συγκρίσιμα στοιχεία δείχνουν μία αύξηση 21% της προσέλευσης χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ψηφοφορία άρχισε στις 10:00 ώρα Ελλάδας. Στον δεύτερο γύρο αναμετρώνται ο πρώην πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς και ο βουλευτής Μπενουά Αμόν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.07.2026 00:14