Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Eπιστολές – «φωτιά» θα παρουσιάσει στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΝΤ ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ταμείο.
Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολαου, η μια επιστολή φέρει την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και η άλλη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.
Και στις δύο επιστολές χρησιμοποιείται, όπως ειπώθηκε στο ρεπορτάζ, μια ασυνήθιστα επιθετική φρασεολογία στέλνοντας το μήνυμα ότι «πρέπει να είστε δίκαιοι και ρεαλιστές».
Τόσο ο κ. Στουρνάρας όσο και ο κ. Τσακαλώτος εκφράζουν με ιδιαίτερα έντονο τρόπο τις ενστάσεις τους για τις αρνητικές προβλέπεις του επιτελείου Τόμσεν σχετικά με την ελληνική οικονομία αλλά και για την αποτίμηση του προγράμματος 2012-2016 που αφήνει στο απυρόβλητο τις παραλείψεις και τις αστοχίες του.
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Επιστολές «φωτιά» Στουρνάρα… από Enikos_gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.