search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 00:46
MENU CLOSE

Η «μεγάλη επιστροφή»: Το Playboy επαναφέρει τις γυμνές φωτογραφίες

14.02.2017 06:45
Πρώην κουνελάκι του Playboy: Όλη η αλήθεια για τον Χιου Χέφνερ και τα σεξουαλικά πάρτι (Photos | Videos) - Media

 

Το ιστορικό Playboy σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη όταν αποφάσισε τον Μάρτιο του 2016 να αφαιρέσει πλήρως τις γυμνές φωτογραφίες από το περιεχόμενο του.

Το ίδιο έκανε και στην ιστοσελίδα του και οι κινήσεις αυτές είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητας από ένα αισθητά νεότερο κοινό.

Όμως το ιστορικό περιοδικό έχανε με γοργούς ρυθμούς την «ταυτότητα» του και αυτό φαίνεται πως το αντιλήφθησαν οι υπεύθυνοι.

Όπως ανακοινώθηκε, από το τεύχος του Μαρτίου και μετά, οι γυμνές φωτογραφίες επιστρέφουν δυναμικά στις σελίδες του Playboy. Ο Connor Hefner τουίταρε πως «Παραδέχομαι πως ο τρόπος που οι γυμνές φωτογραφίες απεικονιζόταν στις σελίδες μας ήταν απαρχαιωμένος. Αλλά, το να τις αφαιρέσουμε τελείως ήταν σφάλμα. Με αυτή την απόφαση επιστρέφουμε στις ρίζες μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 00:38