search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:55
MENU CLOSE

«Τι θα φάω στο σχολείο Μαμά;» – Ένα βιβλίο με συνταγές για παιδιά που λύνει τα χέρια των γονιών

22.02.2017 13:42
Θέμης Αδαμαντίδης: Με έκρυβε το σύστημα - Έχω πληρώσει ακριβά κάποια πράγματα (Video) - Media

 

Πόσες φορές οι μαμάδες έχουν ακούσει την φράση από τα παιδιά τους: «Τι θα πάρω να φάω σήμερα στο σχολείο μαμά;» Η απάντηση είναι μία. Την ακούνε σχεδόν καθημερινά.

Το νέο βιβλίο της μητέρας πρώτα από όλα, Θέμις Καρδιόλακα δίνει εύκολες, απλές μα κυρίως υγιεινές και χορταστικές συνταγές που η κάθε μητέρα μπορεί να «εκμεταλλευτεί» και να ετοιμάσει φαγητό για τα παιδιά της στο σχολείο.

Στο βιβλίο μάλιστα υπάρχουν και συνταγές για γεύματα χωρίς γλουτένη, ενώ για όσα παιδάκια απεχθάνονται «το πράσινο φαγητό» η συγγραφέας, δίνει λύσεις και αποκαλύπτει μικρά μυστικά, προκειμένου τα παιδιά σας να λατρέψουν την υγιεινή διατροφή. Όσο για την παιδική παχυσαρκία που μαστίζει τη χώρα μας, οι συνταγές δίνουν και σε αυτό λύση.

Το βιβλίο απευθύνεται και σε εργαζόμενες μητέρες που εξαντλημένες μετά τη δουλειά δεν έχουν τη δύναμη να σκεφτούν τι θα φτιάξουν για το παιδί τους να πάρει στο σχολείο, αλλά και το κουράγιο να ετοιμάσουν δύσκολα φαγητά.

Όλες οι συνταγές είναι φροντισμένες με την αγάπη της μάνας που θέλει πάντα το καλύτερο για το παιδί της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:53