search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:39
MENU CLOSE

Αιφνιδιαστικό τέλος για εκπομπή του Alpha

25.02.2017 07:41
Αιφνιδιαστικό τέλος για εκπομπή του Alpha - Media

 

Αιφνιδιαστικά έπεσε η αυλαία για γνωστή εκπομπή του Alpha το μεσημέρι της Παρασκευής και σύμφωνα με πληροφορίες ούτε οι παρουσιαστές γνώριζαν πως την Πέμπτη θα ήταν η τελευταία τους εκπομπή.  

Ο λόγος για την εκπομπή Ξαναδέστε Τους , με τον Νίκο Μουτσινά αι τη Μαρία Ηλιάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT  η απόφαση η εκπομπή να μην να μην προβληθεί  την Παρασκευή ξάφνιασε τους πάντες. Μάλιστα, οι ίδιοι οι παρουσιαστές του Ξαναδέστε Τους, ενημερώθηκαν το πρωί πως η εκπομπή τους ολοκληρώθηκε. Εκ των πραγμάτων δεν αποχαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, οι ιθύνοντες του σταθμού αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμα, έτσι ώστε να πετύχουν υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Η επιστροφή του τηλεοπτικού διδύμου με το ίδιο κόνσεπτ δεν έδωσε την ανάσα που χρειαζόταν η πολύπαθη απογευματινή ζώνη του Alpha. Παρά τις προσπάθειες που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς με αλλαγές σε πρόσωπα και μέρος της θεματολογίας, η εκπομπή παρέμεινε σε μονοψήφια ποσοστά όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη διατηρούν καλές σχέσεις με το κανάλι, αλλά παραμένει άγνωστο αν και πως θα αξιοποιηθούν στο μέλλον.

 

Πηγή: zappit.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:39