Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τη μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου τίμησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αναρτήθηκε ένα τεράστιο πανό για το θύμα των επεισοδίων της λεωφόρου Λαυρίου.
Πριν την έναρξη του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ οι οπαδοί των «πράσινων» τίμησαν τη μνήμη του οπαδού που έχασε τη ζωή του προ δεκαετίας στα επεισόδια της λεωφόρου Λαυρίου φωνάζοντας το σύνθημα «ΠΑΟ θρησκεία, θύρα 13, Μιχάλη σ’ αγαπάμε, ποτέ δεν σε ξεχνάμε».
Παράλληλα κρέμασαν ένα τεράστιο πανό στις κεντρικές εξέδρες του ΟΑΚΑ, που αναφέρει: «Μιχάλης Φιλόπουλος 29/03/2007 παρών».
Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.