ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 21:17
MENU CLOSE

Παππάς για Βενεζουέλα: Φθηνός αντιπερισπασμός και κουτσομπολιό

07.04.2017 08:37

«Δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό» επανέλαβε ο Νίκος Παππάς για το ταξίδι στη Βενεζουέλα το 2013, απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου 

Ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι το ταξίδι που έκανε στη Βενεζουέλα το 2013 πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας και οργάνωσης της Πρεσβείας της Βενεζουέλας αφού, όπως είπε, η κυβέρνηση Σαμαρά είχε διακόψει τις εμπορικές σχέσεις με την Βενεζουέλα και επανελάβε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό στα ταξίδι».

Ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο για «ιδεολογικές εμμονές» της τότε κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία δεν επιθυμούσε εμπορικές σχέσεις με την Βενεζουέλα, μιας κυβέρνησης, όπως ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής που «εμφορούνταν και εμφορείται από τις αντιλήψεις της ακραίας δεξιάς». 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, από την πλευρά του, έκανε λόγο για «παράδοξο» σκήνικο σημειώνοντας πως «δεν αντιλαμβάνομαι ποιον ακριβώς φορέα εκπροσωπούσε και ποιο σκοπό εξυπηρετούσε ο Διευθυντής του γραφείου του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλαδή ο εκπρόσωπος ενός ριζοσπαστικού κόμματος και τι νόημα έχει ένα κόμμα να βολιδοσκοπεί για εμπορικές σχέσεις, είτε στον αγροτο-διατροφικό τομέα είτε πολύ περισσότερο σε άλλους τομείς που συνδέονται με μεγάλες και ισχυρές επιχειρήσεις, όπως είναι ο τομέας της ενέργειας και πιο συγκεκριμένα των πετρελαιοειδών». 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 21:16
Exit mobile version