search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:58
MENU CLOSE

«Μου έκλεισαν πόρτες επειδή είμαι κόρη του Γκιωνάκη»

22.04.2017 09:37
«Μου έκλεισαν πόρτες επειδή είμαι κόρη του Γκιωνάκη» - Media

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην “Espresso Weekend” παραχώρησε η Πολύνα Γκιωνάκη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις συνέπειες που είχε στην πορεία της καριέρας της, το βαρύ καλλιτεχνικό επίθετο που «κουβαλά» στους ώμους της.

Κόρη του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, η Πολύνα αποκάλυψε την μεγάλη προκατάληψη που υπάρχει στην Ελλάδα απέναντι στα παιδιά μεγάλων ηθοποιών και όπως εξηγεί, το γεγονός ότι είναι κόρη ενός πετυχημένου καλλιτέχνη, όχι μόνο δεν της άνοιξε τις πόρτες διάπλατα, αλλά απεναντίας, τις έκλεισε.

«Αν είσαι παιδί κάποιου πετυχημένου επιτυχημένου γονιού -σε οποιονδήποτε επαγγελματικό τομέα- και δεν μπορούν να χτυπήσουν εκείνον, θα χτυπήσουν εσένα ως εύκολο στόχο. Γι’ αυτόν τον λόγο αρκετές φορές άνθρωποι του καλλιτεχνικού στερεώματος με έχουν απορρίψει επαγγελματικά, χωρίς καν να με έχουν δει -έστω μια φορά- να παίζω» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ενώ εξομολογήθηκε την πικρία που ένιωσε όταν ο νυν δήμαρχος της Αθήνας ξήλωσε την ταμπέλα ενός δημοτικού θεάτρου στο οποίο είχε δοθεί το όνομα του πατέρα της από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Πολύνα Γκιωνάκη λέει ότι έχει βιώσει τόσο την «κόλαση» όσο και τον «παράδεισο», εξηγώντας ότι ο πρώην σύντροφός της άσκησε βία πάνω της και παραλίγο να την σκοτώσει. Παρ’ όλ’ αυτά, επειδή -όπως λέει- πρόκειται για επώνυμο άνδρα, δεν κινήθηκε ποτέ δικαστικά εναντίον του, θέλοντας να διαφυλάξει την ταυτότητά του.

«Ξέρει αυτός ποιος είναι. Πήγε να με στραγγαλίσει, με χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι και τρεις μέρες βρισκόμουν στα νοσοκομεία» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας κατόπιν για τα θεατρικά έργα που γράφει και τα οποία είναι εμπνευσμένα από τις προσωπικές εμπειρίες της ως κακοποιημένη γυναίκα, με κύριο σκοπό της να βοηθήσει άλλες γυναίκες που βρίσκονται στη θέση που βρέθηκε και η ίδια.

«Το έκανα έργο και μιλάω δημόσια για ό,τι μου συνέβη επειδή θέλω να βοηθήσω άλλες γυναίκες που βρίσκονται στη θέση μου. Να μην κάνουν τα λάθη που έκανα εγώ « είπε χαρακτηριστικά.

Ως προς την προσωπική της ζωή σήμερα, η ηθοποιός φαίνεται πως βιώνει, πια, την «ανάσταση», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ένας νέος σύντροφος έχει δώσει άλλο νόημα στη ζωή της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:57