search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:10
MENU CLOSE

Εξάρχεια: Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Αφαίρεσαν και κάδρο του Τσε Γκεβάρα

23.04.2017 13:37
Εξάρχεια: Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - Αφαίρεσαν και κάδρο του Τσε Γκεβάρα - Media

 

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή των Εξαρχείων, τα οποία και κατέλαβαν για περίπου μιάμιση ώρα. Αφού έβγαλαν έξω έπιπλα και συσκευές, έβαψαν τους τοίχους με συνθήματα και έδωσαν ένα ψυγείο σε περαστικό. Φεύγοντας πήραν μαζί τους κι ένα κάδρο του Τσε Γκεβάρα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση για την παρέμβασή τους:  «Ζητήσαμε την αποχώρηση των ατόμων που βρίσκονταν μέσα και δεν επιτρέψαμε την είσοδο σε άλλους κομματικούς. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης βάφτηκαν συνθήματα στην είσοδο και μέσα στα γραφεία.Η ανταπόκριση του κόσμου της λαϊκής ήταν υποστηρικτική. Πριν από την αποχώρησή μας μεταφέραμε έξω έπιπλα και συσκευές για να απαλλοτριωθούν από τον κόσμο. Ένα ψυγείο δόθηκε σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Πάρθηκε ένα μεγάφωνο για κινηματική χρήση. Τέλος, αφαιρέσαμε ένα κάδρο του Τσε Γκεβάρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:08