search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.12.2025 09:06
MENU CLOSE

Πρεμιέρα για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις- Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή

02.05.2017 06:01
Έρχεται το τέλος των ενδιάμεσων εκπτώσεων - Ποιοι διαμαρτύρονται - Media

Οι ενδιάμεσες εαρινές εκπτώσεις ξεκινούν σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως και τις 10 Μαΐου και σε μερικές περιοχές έως και τις 15 του ίδιου μήνα

Για την περίοδο αυτή, τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά και την Κυριακή 7 Μαΐου (ως πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης ανοιξιάτικης εκπτωτικής περιόδου).  

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας για τη συγκεκριμένη μέρα είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.  

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέρα από την αναγραφή της παλιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Το ίδιο διάστημα θα διαρκέσουν και οι εκπτώσεις και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, και σχετικές ανακοινώσεις θα κάνουν οι κατά τόπους εμπορικοί σύλλογοι.

 Η ΕΣΕΕ υπενθυμίζει στους εμπόρους πως σε όσους παραβαίνουν τις διατάξεις περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 5.000 ευρώ.

 ΑΠΕ ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.12.2025 09:04