search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:22
MENU CLOSE

Δείτε τα γραφεία του Facebook στη Νέα Υόρκη – Εργασιακός παράδεισος (photos)

27.05.2017 13:50
because-the-office-is-huge-and-employs-so-many-workers-it-can-be-easy-to-lose-track-of-people-this-screen-allows-you-to-type-in-a-employees-name-and-it-will-show-you-where-they-sit

 

Οι υπάλληλοι του Facebook είναι ίσως οι πιο ευτυχισμένοι υπάλληλοι του κόσμου, τουλάχιστον όσο αφορά το εργασιακό περιβάλλον.

Το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς μπαίνοντας στα γραφεία είναι το Facebook Wall, όπου υπογράφουν όσοι επισκέπτονται τα γραφεία της Νέας Υόρκης και φυσικά όσοι δουλεύουν εκεί…

Επειδή τα γραφεία είναι τόσο μεγάλα και απασχολούν εκατοντάδες υπαλλήλους, υπάρχουν οθόνες όπου πληκτρολογώντας το όνομα ενός συναδέλφου, σου δείχνει το σημείο που βρίσκεται το γραφείο του.

Αν σε κάποια φάση της ημέρας κάποιος υπάλληλος θελήσει λίγη ηρεμία, υπάρχουν πολλοί χαλαρωτικοί χώροι όπου μπορεί να δουλέψει με την ησυχία του.

 

Στην καφετέρια, στο σνακ μπαρ και την πιτσαρία που βρίκονται εντός του χώρου,  τα πάντα είναι δωρεάν, για όλους τους υπαλλήλους.

Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι άπαντες είναι υποχρεωμένοι να τρώνε και να κάνουν το διάλειμμά του εντός του κτηρίου. Η διεύθυνση ενθαρρύνει τον κόσμο να βγαίνει έξω, προκειμένου να ανανεώνεται και να βολτάρει στη Νέα Υόρκη…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15