search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:10
MENU CLOSE

Νέο βίντεο αποκαλύπτει πως ξεκίνησε ο φονικός καυγάς στη Ζάκυνθο

13.07.2017 06:23
Νέο βίντεο αποκαλύπτει πως ξεκίνησε ο φονικός καυγάς στη Ζάκυνθο - Media

 

Προφυλακίστηκαν οι πέντε από τους οκτώ κατηγορούμενους που πριν από πέντε μέρες δολοφόνησαν τον Αμερικανό τουρίστα σε μπαρ στη Ζάκυνθο, μετά από ξυλοκόπημα. Τρεις ακόμη κατηγορούμενοι θα απολογηθούν αύριο.

Αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τη χώρα, καθώς ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε ο νεαρός ήταν πραγματικά άνανδρος.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που αποκάλυψε νωρίτερα το eReportaz και που αναπαρήγαγαν όλα τα κανάλια στα δελτία ειδήσεων και που δείχνει πως ξεκίνησε ο καβγάς στην Ζάκυνθο και στοίχισε τη ζωή του Μπακαρί Χέντερσον.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος στο μαγαζί που διασκέδαζε ο νεαρός στο Λαγανά Ζακύνθου, φαίνεται πως ξεκινά ο καβγάς. Στην αρχή βγάζουν μία selfie, λίγο μετά, ένας άντρας που κάθεται στο πλάι του από την άλλη πλευρά, επιτίθεται στον 23χρονο, ο οποίος εκνευρίζεται και του απαντάει με μία μπουνιά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τις απολογίες, ο Σέρβος που εμφανίζεται στο βίντεο ρώτησε εκείνη την ώρα τη σερβιτόρα γιατί κάνει παρέα με Αμερικάνους, κάτι που ενόχλησε τον Μπακαρί και ζήτησε τον λόγο, για να δεχθεί μετά τη γροθιά.

Πηγή: Ereportaz

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:06