Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 35 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα σε αγροτική περιοχή της βορειοδυτικής Κολομβίας, ανακοίνωσαν την Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα), οι τοπικές αρχές.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος θέλοντας να αποφύγει τη σύγκρουση με μια μοτοσικλέτα στην πόλη Σαμπαναλάργκα, στην περιφέρεια Αντιόχεια, εξήγησε στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Σέσαρ Κουάντρος. “Είχε βρέξει πολύ και ο οδηγός για να αποφύγει τη μοτοσικλέτα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με συνέπεια το λεωφορείο να πέσει στη χαράδρα”.
Το νοσοκομείο στη Σαμπαναλάργκα δεν είχε τη δυνατότητα να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε τόσους πολλούς τραυματίες και μερικοί διακομίσθηκαν στις πλησιέστερες πόλεις σε σχέση πάντα με τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας τους. “Δεν ξέρουμε ακριβώς πόσοι άνθρωποι ήταν στο λεωφορείο”, πρόσθεσε ο δήμαρχος.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.