Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 40′
Κόστος: Μέτριο
Τύπος: Καθημερινό
Υλικά
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα καρότα και το μήλο και τα πασπαλίζουμε με την κανέλλα και το γαρύφαλλο. Ανακατεύουμε σε άλλο μπολ το αλεύρι με το μπέικιν το αλάτι και τις σταφίδες.
Σε μπολ ανάμειξης βάζουμε το ελαιόλαδο με τις ζάχαρες και το ξύσμα και τις ανακατεύουμε με το χέρι για λίγο. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό λεμονιού και την προσθέτουμε. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το μείγμα καρότου μήλου και το μείγμα του αλευριού.
Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί ( 26 νούμερο).Ψήνουμε το κέϊκ στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα. Δοκιμάζουμε αν είναι έτοιμο με το τεστ του μαχαιριού. Αν βγαίνει καθαρό, είναι ώρα να βγει από τον φούρνο. Το αφήνουμε να κρυώσει. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.
Πηγή: tasty-day.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.