search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:49
MENU CLOSE

H Coca-Cola Μεγάλος Χορηγός των Mad Video Music Awards 2018

11.07.2018 14:07
H Coca-Cola Μεγάλος Χορηγός των Mad Video Music Awards 2018 - Media

 

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2018 –  Μουσική, φώτα, εκρηκτικές χορογραφίες και άφθονη Coca-Cola  ήταν τα «συστατικά» για το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού! Την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, πραγματοποιήθηκαν για 15η συνεχόμενη χρονιά τα Mad Video Music Awards by Coca-Cola και McDonald’s, χαρίζοντας ατελείωτες στιγμές απόλαυσης! Μοναδικές συνεργασίες από το μεγαλύτερο line up Ελλήνων καλλιτεχνών, εντυπωσιακά shows και πολλές εκπλήξεις ξεσήκωσαν το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα! Η αγαπημένη μας Coca-Cola ήταν και φέτος ο Μεγάλος Χορηγός, απογειώνοντας τη διάθεση και χαρίζοντας αμέτρητες στιγμές απόλαυσης και δροσιάς, σε ένα ανατρεπτικό party που τα είχε όλα!

Η έναρξη της βραδιάς έγινε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο και τους ONIRAMA να βρίσκονται επί σκηνής, δίνοντας τον παλμό με το hit του καλοκαιριού «Κλείσε τα μάτια». Αποκορύφωμα ήταν η εμφάνιση-έκπληξη της Σίσσυς Χρηστίδου, σε ένα ντουέτο με τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαραντίνη, μπροστά από ένα καταπληκτικό σκηνικό με πυροτεχνήματα και ένα αυτοσχέδιο βαν της Coca-Cola!

Mad Video Music Awards όμως χωρίς κόκκινο χαλί γίνεται; Δε γίνεται! Σε απευθείας μετάδοση αποκλειστικά για το WOAH, ο Σπύρος Σαμοΐλης υποδέχθηκε την ελληνική showbiz, ρωτώντας τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις εντυπώσεις τους από τη βραδιά. Κύριο θέμα σχολιασμού ήταν το στυλ του καθενός, αφού οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών αλλά και των προσκεκλημένων κέντρισαν το ενδιαφέρον για άλλη μία χρονιά.

Η βραδιά όμως έκρυβε πολλές ακόμα… awesome εκπλήξεις! Το WOAH, η αγαπημένη εφαρμογή της Coca-Cola, εξέπληξε το κοινό, όταν ο παρουσιαστής της βραδιάς Θέμης Γεωργαντάς μπήκε μέσα στο ειδικά σχεδιασμένο WOAH «μαγικό κουτί», από το οποίο βγήκε ο… Βαγγέλης Κακουριώτης! Παράλληλα και κατά τη διάρκεια του event, έτρεχε ένα live quiz για το κοινό σχετικά με τα MAD VMA, με δώρο δύο δωροεπιταγές των 1.000€ για διακοπές στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η βραδιά έκλεισε για άλλη μία χρονιά με χειροκροτήματα και ενθουσιασμό για την ολοκλήρωση των αγαπημένων βραβείων, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε φυσικά για του χρόνου!

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιο μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 47 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 96% των προϊόντων της. Ανήκει στον Όμιλο Coca-Cola HBC, έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές και διανομείς των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι της Coca-Cola στο www.coca-colacompany.com και ακολουθείστε μας στο Twitter, Instagram, Facebook and LinkedIn.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:48