search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:08
MENU CLOSE

Η «τρέλα» πάει στα βουνά (της Ιρλανδίας και του Game of Thrones)…

11.10.2018 16:28
Η «τρέλα» πάει στα βουνά (της Ιρλανδίας και του Game of Thrones)… - Media

 

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η «τρέλα» των φαν του Game of Thrones; Προφανώς μέχρι και τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν της πλέον δημοφιλούς σειράς, ώστε να μάθουν πριν απ όλους ποιο θα είναι το φινάλε του «Παιχνιδιού του Στέμματος». Προφανώς και δεν μπορούν να έχουν οι ίδιοι πρόσβαση, οπότε τι κάνουν; Επιστρατεύουν drones, προσπαθώντας να αποσπάσουν αμοντάριστο υλικό από τα γυρίσματα!

Στην αποκάλυψη αυτή προέβησαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές σε συνέντευξή τους στο γνωστό περιοδικό TIME.

Προφανώς και η HBO που έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια στην σειρά δεν θα καθόταν με «σταυρωμένα χέρια» και έτσι χρησιμοποιεί “εκτελεστές drones” για να αποτρέψει τα spoiler του Game of Thrones.

Ούτε το ευφάνταστο μυαλό του σεναριογράφου George R. R. Martin, δεν θα μπορούσε να το φανταστεί, κι όμως είναι πραγματικότητα. Η Sophie Turner (ή αλλιώς Σάνσα Σταρκ) μίλησε για τους “εκτελεστές drones”: «Αν κάποιο drone πετάει πάνω από το set, υπάρχει μια συσκευή που μπορεί να τα σκοτώσει. Δημιουργεί ένα πεδίο γύρω από τα drones και έτσι τα ρίχνει. Είναι πολύ X-men».

Για τα γυρίσματα της όγδοης και τελευταίας σεζόν της σειράς (που θα προβληθεί το 2019) έχουν παρθεί πολύ αυστηρά μέτρα. Μεταξύ αυτών και η απαγόρευση σε αεροπλάνα και ελικόπτερα να περνάνε πάνω από τις τοποθεσίες των γυρισμάτων, στη Βόρεια Ιρλανδία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:07