Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Μπαμπά, μείνει ήσυχος… Τον έφερα πίσω!». Με αυτή την ανάρτηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφήνει να εννοηθεί πως «κλείδωσε» η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, μετά από 14 χρόνια.
Αν κρίνουμε από την ανάρτηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, μετά τα μεσάνυχτα, η συμφωνία με τον πολύπειρο Σέρβο τεχνικό έχει πλέον «κλειδώσει».

Ο Σέρβος προπονητής έχει γράψει ιστορία ως προπονητής του Παναθηναϊκού με 5 πρωταθλήματα Ευρώπης. Στη συνέχεια ανέλαβε τη Φενέρμπαχτσε και την Παρτιζάν, από την οποία και παραιτήθηκε στα μέσα της περασμένης σεζόν.
Διαβάστε επίσης:
Μουντιάλ 2026 – Μαρκ Κουκουρέγια: Ο μοναδικός Μαδριλένος της «ρόχα»
Μουντιάλ 2026: Πρόκριση στους «32» για τη Βραζιλία με Κούνια και Βινίσιους, 3-0 την Αϊτή (Video)
Ο Ιμπραΐμοβιτς «εξάγει» βαλκανικό κέφι στις ΗΠΑ: Χόρεψε διασκευή του «Άστατος» του Πασχάλη Τερζή
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.