search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:48
MENU CLOSE

Μητσοτάκης από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας: Περιμένουν να καούν αστυνομικοί για να ευαισθητοποιηθούν;

16.10.2018 09:44
Μητσοτάκης από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας: Περιμένουν να καούν αστυνομικοί για να ευαισθητοποιηθούν; - Media

 

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας όπου σημειώθηκε επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον αστυνομικών βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Είμαι εδώ για να εκφράσω την έμπρακτη συμπαράσταση μου στις γυναίκες και τους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας που στοχοποιούνται από οργανωμένες συμμορίες, Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια. Αυτά τα συνεχιζόμενα περιστατικά βίας εναντίον των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. που εγκαθιδρύουν ένα αίσθημα ανασφάλειας στους Έλληνες πολίτες θα παταχθούν» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

«Αναρωτιέμαι τι περιμένουν κάποιοι; Να καούν αστυνομικοί από μολότοφ για να ευαισθητοποιηθούν; Οι Έλληνες πολίτες σήμερα, όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αισθάνονται απροστάτευτοι», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αντιδρασεις από την αντιπολίτευση και τους αστυνομικούς

Η καταδρομική επίθεση προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων και ανακοινώσεις απο τα κόματα της αντιπολίτευσης και ενώσεις ααστυνομικών 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:47