search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 20:15
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Κρήτη: Μπήκε σπίτι του γιου της και τον βρήκε νεκρό – Είχε αυτοκτονήσει

23.01.2019 08:46
Τραγωδία στην Κρήτη: Μπήκε σπίτι του γιου της και τον βρήκε νεκρό - Είχε αυτοκτονήσει - Media

 

Νεκρό στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χωστού βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα τον 58χρονο γιο της, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το Cretapost, η ηλικιωμένη, νωρίς το πρωί, χτυπούσε την πόρτα στον γιο της για να ανοίξει, ωστόσο, δεν έπαιρνε καμία απόκριση, με αποτέλεσμα ανήσυχη να ειδοποιήσει τις αρχές.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και της ΕΛ.ΑΣ με τη συνδρομή των οποίων υπήρξε πρόσβαση στο κλειστό σπίτι. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη πολύ αργά για τον 58χρονο, ο οποίος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Επί τόπου έχει σπεύσει και ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 58χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 20:08