search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:34
MENU CLOSE

Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών οι κρίσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις

25.01.2019 11:49
Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών οι κρίσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις  - Media

 

Η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών «ανοίγει τον δρόμο» για τις κρίσεις στις Ένοπλές Δυνάμεις.

Εδώ και ημέρες ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Αποστολάκης έχει μεταφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου ότι είναι απαραίτητο να γίνουν οι κρίσεις Αρχηγών που εκκρεμούν.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι είχε συμφωνηθεί ότι ακόμη κι αν η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθετε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης και η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη συμφωνία των Πρεσπών καθυστερούσε, θα έπρεπε σήμερα Παρασκευή ή το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο να ληφθούν αποφάσεις για τις θέσεις των Αρχηγών.

Πρόταση μομφής δεν κατατέθηκε. Αμέσως μετά από την ολοκλήρωσή της ψηφοφορίας όλα είναι ανοιχτά για τις κρίσεις που μπορούν να γίνουν το απόγευμα ή μέχρι την Κυριακή.

Αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι την Τρίτη ο υπουργός Αποστολάκης αναχωρεί για επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο. Συνεπώς η Δευτέρα θα πρέπει να είναι η ημέρα που Αρχηγοί θα παραδώσουν και θα αναλάβουν καθήκοντα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34