search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:17
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να απαρνηθεί τον Πολάκη

20.02.2019 19:25
4723065.jpg
 
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο προέδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση της γραμματείας οργανωτικού του κόμματος.
 
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε για μια ακόμη φορά ότι το ρολόι χτυπάει πια αντίστροφα για τις εκλογές. Συγκεκριμένα σημείωσε: «Δυο είναι τα ενδεχόμενα. Ή ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος θα επιλέξει τελικά να κάνει τις εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές και τις περιφερειακές, όπου και στις τέσσερις κάλπες θα στείλουμε ένα συντριπτικό μήνυμα “φύγετε επιτέλους να ανασάνει η Ελλάδα” ή θα πάρει το ρίσκο να μην κάνει τις εθνικές εκλογές με τις ευρωεκλογές, και σε αυτή την περίπτωση οι ευρωεκλογές μετατρέπονται ουσιαστικά σε εθνική κάλπη και θα είναι το πρώτο μήνυμα που θα πάρει ο κ. Τσίπρας, όχι απλά ότι αυτός έχει τελειώσει αλλα ότι η ΝΔ ανανεωμένη, έρχεται να δώσει λύση στα προβλήματα των πολιτών», συμπλήρωσε.
 
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «έχει γίνει συνείδηση στην κοινωνία ότι μιλάμε για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» ενώ σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να «πάρει αποστάσεις» από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη επειδή «θα ήταν σαν να απαρνιέται τον ίδιο του τον εαυτό, είναι ένα και το αυτό».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:16