search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:41
MENU CLOSE

O πιο ηλικιωμένος άνδρας της Βρετανίας μοιράζεται το μυστικό της μακροζωίας!

29.03.2019 09:33
O πιο ηλικιωμένος άνδρας της Βρετανίας μοιράζεται το μυστικό της μακροζωίας! - Media

 

Ο Μπομπ Γουέιτον, ο πιο ηλικιωμένος Βρετανός, κλείνει σήμερα τα 111 χρόνια του και αποκαλύπτει σε συνέντευξή του το αστείο «μυστικό» της μακροζωίας αλλά και το παράξενό αίτημά του προς τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία του στέλνει κάθε χρόνο κάρτα και δώρο για τα γενέθλιά του.

Μιλώντας στην Daily Mail, o «κουλ» παππούς με τα 10 εγγόνια και τα 25 δισέγγονα εξηγεί ότι το «μυστικό» για να φτάσει κανείς στην ηλικία του είναι απλό: «Απλώς αποφεύγεις να πεθάνεις».

Ο πρώην καθηγητής και μηχανικός που γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 1908 στο Χαλ ανέφερε ότι έχει φοβηθεί πολλές φορές για τη ζωή του τα τελευταία χρόνια, έχοντας περάσει γρίπη, ελονοσία και έχοντας υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις. «Θα έπρεπε να έχω πεθάνει αλλά μάλλον είμαι καλός στο να επιβιώνω», λέει γελώντας ο Γουέιτον.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν του αρέσει όλη αυτή η φασαρία που γίνεται για την ηλικία του. Μάλιστα κάποτε ζήτησε από τη Βασίλισσα Ελισάβετ, που του στέλνει κάθε χρόνο κάρτα και δώρο για τα γενέθλιά του, να σταματήσει να το κάνει «για να μην ξοδεύει τα λεφτά των φορολογουμένων σε κάτι τόσο ανούσιο».

Αυτό που απολαμβάνει όσο ποτέ ο Γουέιτον σήμερα είναι να γνωρίζει νέους ανθρώπους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:41