search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:12
MENU CLOSE

Χαμός στο Μπάκιγχαμ: Η Ελισάβετ απαγόρευσε στη Μέγκαν να φορά τα ιστορικά κοσμήματα της βασιλικής συλλογής

04.04.2019 12:49
Χαμός στο Μπάκιγχαμ: Η Ελισάβετ απαγόρευσε στη Μέγκαν να φορά τα ιστορικά κοσμήματα της βασιλικής συλλογής - Media

 

Με μια πρωτοφανή κίνηση, που αν επαληθευτεί δημιουργεί νέα δεδομένα στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να οδηγεί σε σύγκρουση τις σχέσεις της με την δούκισσα του Σάσεξ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Star, η Ελισάβετ απαγόρευσε στην Μέγκαν Μαρκλ να φορά κοσμήματα από την βασιλική συλλογή, τη μεγαλύτερη και πλουσιότερη στον κόσμο.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι κατ’ αυτό τον τρόπο η βασίλισσα θέλησε να δείξει τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά της δούκισσας του Σάσεξ, καθώς η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να εμφανίζεται με πολύτιμα κομμάτια από τη συλλογή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελισάβετ είναι δυσαρεστημένη με τη συμπεριφορά της Μέγκαν, ακόμα και πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, και η απαγόρευση έρχεται ως αποτέλεσμα αυτής της έντασης στις σχέσεις των δύο γυναικών.

Ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση έχει επηρεάσει αρνητικά τον Χάρι, ωστόσο, εξηγούν ότι η συμπεριφορά της Ελισάβετ προς την Κέιτ και την Μέγκαν είναι διαφορετική και ότι η πρώτη απολαμβάνει μεγαλύτερων προνομίων, καθώς θεωρείται ότι μια μέρα θα είναι βασίλισσα.

Από την άλλη, η Ελισάβετ και κύκλοι μέσα στο παλάτι θεωρούν ότι κάποιες από τις απαιτήσεις της Μέγκαν ξεπερνούν τα εσκαμμένα, εξ ου και η απαγόρευση.

Πηγή: Daily Star

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:12