Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών των κίτρινων γιλέκων και δυνάμεων της τοπικής αστυνομίας έγιναν σήμερα στην πόλη της Τουλούζης στη Νότια Γαλλία, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.
Πρόκειται για το 20ο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που οργανώνονται διαμαρτυρίες των κίτρινων γιλέκων στην Γαλλία.
Οι διαδηλώσεις συνοδεύονται συχνά από συγκρούσεις με την αστυνομία.
Το τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV μετέδωσε ότι η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει επεισόδια που είχαν προκαλέσει άνθρωποι που ήταν ντυμένοι στα μαύρα και φορούσαν αντιασφυξιογόνες μάσκες.
La manif fait déjà demi tour. Retour vers les boulevards. #toulouse #giletsjaunes pic.twitter.com/w4nZqrbwqc
— Fabrice VALERY (@FabValery) April 13, 2019
Premières charges et lacrymogènes #Toulouse #GilesJaunes pic.twitter.com/3NJsHVUylO
— Fabrice VALERY (@FabValery) April 13, 2019
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.